1 Campionat, 2 subcampionats i un 3r lloc als Campionats de Catalunya

Rubén Hernández (H14) –> Campió de Catalunya Llarga distància

Raúl Hernández (H12) –> Sotscampió de Catalunya Llarga distànica

Gemma Solé (D35) –> Sotscampiona de Catalunya Mitja distància

Álex Hernández (H40) –> 3r classificat de Catalunya Llarga distància

Fins a 11 Montsants van participar als Campionats de Catalunya 2009 disputats al bosc de la Montjoia a Moià.

Per alguns, un cap de setmana complert amb dos curses. Dissabte la Llarga, una cursa dura de distància i desnivell i molt tècnica, segons ens explica Gemma i altres participants. I diumenge la cursa de Mitja distància, fites menys tècniques, però amb molts canvis de direcció, i un bucle final per algunes categories que feia caure el fruit maduret.

Per altres, només cursa dissabte o diumenge, però suficient per poder gaudir d’un terreny molt bonic, una cursa divertida i molt bon ambient. Allí hi havia potser el millor de l’orientació catalana i molts orientadors de diferents païssos. Felicitar al COC per l’organització dels Campionats.

DISSABTE
Impressionant victoria de Rubén Hernández (H14) que el proclama Campió de Catalunya de Llarga distànica 2009 a la seva categoria. Rubén va fer 3 millors parcials i al passar la meitat de la cursa es va col·locar lider, posició que ja no va deixar i on va distanciar el segon classificat en 12 segons!! Enhorabona campió!

El seu germà Raúl (H12) també va fer una bona cursa i es proclama Sotscampió de Catalunya de Llarga distància 2009. Felicitats pel sotscampionat!!

I per arrodonir la feina, el pare, Álex Hernández (H40) va quedar 4t de la general, però el primer va ser un estranger, per tant, passà a ser 3r classificat del Campionat de Catalunya de llarga distància, marcant 3 milllors parcials a la cursa. Felicitats!

La resta de resultats de dissabte va deixar algunes notes importants, el top ten, 10a posició, del retorn del Joan Borràs (H35) a la competició, la 6a posició per a Gemma Solé (D35) on va fer 6! millors parcials i 2 cagades grans, la 13a posició de Yolanda Hernández (D21A) amb un millor parcial, la 27a posició de Francesc Ravell (H21B)

DIUMENGE
Diumenge era el torn del Campionat de Mitja distància i hi havia nova gent del Montsant.
Destacar el sotscampionat de Catalunya de Mitja distància aconseguit per Gemma Solé (D35) on va fer 4 millors parcials i es va quedar a 1minut i poc de la primera classificada. Felicitats presidenta!
De la resta de resultats, tenim una bona 5a posició de Sebastián Ordóñez (H21A) al seu retorn a la competició, la 8a i 9a posició respectivament per Enric Bertran (H14) i Alfred Figueras (H14), que ja començo a pensar si en cada cursa van junts… , la 29a posició pel Francesc Ravell i la 40a posició per Alfred Figueras (Ini adults).
Podeu veure tots els resultats clicant AQUÍ .
L’any que ve hem de superar aquest resultats.