2a Liga Española – Trofeo Costa Cálida – Cehegín

De costa blanca a costa càlida i tiro perquè em toca!

El passat cap de setmana un grupet de Montsants es van dirigir cap a la regió de Múrcia on va tenir lloc el XXIX Trofeu Costa Cálida d’orientació.

El dissabte es va disputar als voltants de la localitat de Caravaca de la Cruz la cursa Llarga, on la majoria dels corredors ho feien amb mapes escala 1:15000. Una zona molt divertida plena de barrancs. La prova era puntuable pel WRE fet que va provocar que hi hagués uns 1234 orientadors buscant les respectives fites, una autentica bogeria!!

A la tarda la cursa Sprint es va disputar a la població de Cehegín, cursa 100% urbana, molt rapida i tècnica on els orientadors havien d’estar molt pendents del mapa.

Per acabar, diumenge dia 19 de febrer es va dur a terme la Mitja, la qual es caracteritzava per tenir sortides a la caça, on el primer del dia anterior de cada categoria tenia una hora i la resta sortien amb la diferència que havien aconseguit sobre ell el dia anterior a la Llarga, un espectacle que incloïa una fita vista on els espectadors podien intuir com es desenvolupava la cursa. I els orientadors tenien que mantindre els nervis al marge i no cometre cap error per tal de conservar la plaça.

Destacar el paper de tots, només per baixar fins allà i disputar les curses ja ens fa una miqueta guanyadors, però Laura Escolà va tornar cap a casa amb una molt lluitada tercera posposició en F21B.