Campeonato de España de Selecciones Autonómicas – CESA 2023 TARRAGONA

Del 30 de juny al 2 de juliol del 2023 al voltant de 400 nois i noies de les categories Infantil, Cadet i Juvenil competiran en les modalitats esprint, mitjana, llarga distància, relleus mixts i trail-o. La Federació de Curses d’Orientació de Catalunya, amb el suport del Club Montsant Orientació, organitza aquesta competició d’alt nivell, fent així que a Tarragona tingui lloc un gran esdeveniment de l’orientació espanyola.

El nostre objectiu és organitzar un esdeveniment atractiu per als escolars, per això hem escollit els millors mapes de la zona per realitzar les diferents modalitats de carrera, gaudint així d’un entorn natural variat i adequat a cada tipus de modalitat d’orientació.

S’ha escollit un lloc idíl·lic per acollir tots els participants, entrenadors i representants de les diferents federacions: El Campus Educatiu de Tarragona. Aquest serà el punt neuràlgic de cada dia i de les diferents curses que es realitzaran.

Com a novetat d’aquest any, els participants tindran la possibilitat de participar a la modalitat de Trail-O. Aquesta competició de caràcter inclusiu està emmarcada dins de la promoció de la modalitat de Trail-O a Catalunya. Es realitzarà una prova d’aquesta modalitat i es presentarà a participants, acompanyants i públic en general.

 

Publicat a Altres.