Resultats del cap de setmana

Aquesta vegada no hem tingut tanta sort, i els nostres corredors no han pujat al podi..

Dissabte: Cursa de Can Camps, Sant Cugat del Vallès 3/10/2009

Participació del Montsant amb una bona cursa en la categoria HC1, on estaven els elits, per a Fernando Piedrola, acabant en 5a posició.

Bon resultat també pel Marcel Ferré, que va fer 4t a la categoria HC2, combinant 4 millors temps amb 3 fites dolentes. Això comença a rutllar! Molt bé.

Per últim Àngela Aguilar va fer 7a a la categoria DC3 amb 2 millors temps als parcials.

Si voleu veure tots els resultats: SENGLAR-O

–  Diumenge: Copa Catalana Fira del Llibre de Muntanya. Cantonigros. 4/10/2009

Aquesta vegada no hi ha hagut podims, però els nostres corredors ho han fet el millor possible, així 8a posició, amb una bona cursa per Edu Vizcaya, que després d’un temps sense còrrer a Copa Catalana a tornat i ha tornat a fer-ho be.

5a posició i pujant per l’Enric Bertran (H14), felicitats i endavant!

9a posició per Gemma Solé (D35), que a la segona fita amb 42′ de temps, va llençar per terra la resta de bona cursa que va fer, amb 9 millors parcials!!

26a posició per Àngela Aguilar (D21B).

29a posició per Sergi Aldave (H21B)  i error en targeta per Marcel Ferré (H21B).