Victòria de Isabel Alba F35B al Trofeu Costa Càlida – Bullas

El passat cap de setmana uns quants montsants amb moltes ganes d’orientació es van desplaçar fins a terres murcianes, per participar al Trofeu Costa Càlida d’orientació. Un trofeu que aquest any arribava a la seva 31ena edició. I que any darrere any sorprèn als corredors amb mapes nous en un terreny que exprimeix tota condició física del corredor i que a més a més exigeix la màxima concentració.
Les curses començaven el divendres a la tarda ben aviat, quan encara feia un bon sol al Poble de Caravaca de la Cruz, més concretament al parc de las Fuentes d Marques, una prova que concentrava lo millor de cada país ja que era puntuable pel WRE. Una cursa rapidíssima on el traçador va exprimir tots els elements del parc fent que els corredors s’ho passessin d’allò més bé per escollir la millor ruta.
El dissabte al matí era l’hora de la cursa Llarga del trofeu, una cursa moooolt llarga, sense gaires camins i on gairebé totes les categories tenien un parell de tirades que travessaven el mapa. Destacar el laberint de torrents que hi havia a la zona nord del mapa on el Coto de las Maravillas es podia arribar a convertir en el Coto de las Pesadillas.
A la tarda ens desplaçàvem de Cehegin a Bullas per disputar l’esprint, caracteritzat per les eleccions de ruta, amb mes desnivell o bé amb més metres però sense tanta pujada. On tothom acabava amb un somriure, bona senyal per tots els montsants.
I per si encara no en teníem prou el diumenge era el torn de la mitja distancia a La Copa, Bullas. On era et torn de demostrar si encara ens quedaven cames. Ja que el mapa es caracteritzava per tenir dues parts, separades per un desnivell d’uns 75m aprox. Però el que hi havia tant a una part del mapa com a l’altra era pura diversió, canvis de direcció constants i moooolt ràpida.
Després de tants dies, destacar el resultat de l’Isabel Alba 1era Classificada en F35B i el de la Judit Ravell 5ena en F16.


Esperem que l’inici de temporada porti molts podis als montsants!

 

[by L.Escolà]
Publicat a Lliga espanyola, Notícies.