Bronze de Judit Ravell en els Mundials Escolars d’Orientació

Impressionant, la nostra gran Judit Ravell ha acabat 3a a la Mitja Distància del WSCO 2019 !!

La Judit ha participat al Campionat Mundial Escolar d’Orientació (World Schools Championship in Orienteering – WSCO) a Otepää, Estònia del  29 al 5 de maig de 2019. Ella formava part de l’equip de 5 noies de 14/15 anys seleccionades per la Federació Espanyola de Curses d’Orientació (FEDO).

En la cursa de llarga distancia va arribar en 7ª posició entre les 72 noies seleccionades dels diferents països, de la seva categoria. En la cursa de mitja distancia, va arribar en 3ª posició. La Judit, conjuntament amb les altres 4 noies seleccionades, com a equip, han quedat campiones de la seva categoria en aquest mundial.

La competició  ha estat molt ben organitzada ja que, a més a més de la vessant esportiva, s’ha aconseguit que sigui un espai de convivència i relació entre tots els joves participants dels diferents països del món.